• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

COVID-19

Beste klant,
 
Wij vertellen u graag over de maatregelen die ikdoeboodsgappen.nl hanteert na het advies van het RIVM. Ook bij ons staat de gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers hoog in het vaandel. De Nederlandse regering maakte extra maatregelen bekend om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) zoveel mogelijk te beperken. Aan de hand daarvan besluiten wij ons hieraan te houden. Wij kunnen ons voorstellen dat dit bij u tot vragen en bezorgdheid leidt. Hieronder leest u wat wij eraan doen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te beschermen en de risico’s van besmetting tegen te gaan.
 
Het aantal mensen dat online boodschappen doet is aanzienlijk gestegen. Hierdoor is het drukker dan normaal. Desondanks doen wij er alles aan om u goed van dienst te zijn. Maar het kan voorkomen dat er producten niet leverbaar zijn. U kunt u voorstellen dat ook de bevoorrading bij de groothandel niet zoals altijd voorradig is.
 
Wij brengen zoals altijd graag uw boodschappen tot in de keuken. Dit zal niet meer gedaan worden door onze bezorgers. Wij zullen uw boodschappen bij uw voordeur leggen zodat u die zelf naar binnen brengt. Dit doen wij om persoonlijk contact zoveel mogelijk te beperken.
 
Wij vragen u bij uw bestelling het liefst via i-Deal te betalen. Mocht dit door omstandigheden niet lukken, dan is het mogelijk om te pinnen aan de deur of GEPAST contant te betalen. Zo beperken wij de hand-op-hand contact die in lijn is met het advies van het RIVM.
 
Uiteraard hebben onze bezorgers desinfecterende gel in de auto om na elke bezorging hun handen te desinfecteren.
 
Deze richtlijnen zullen ten minste duren tot en met 28 april 2020.
 
Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd over de maatregelen die wij hebben genomen. Daarnaast volgen wij de situatie op de voet en ondernemen acties die nodig zijn.
 
Met vriendelijke groet,
TEAM ikdoeboodsgappen.nl