• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Over Ons

Boodschappen doen we allemaal. En niet al jouw boodschappen komen uit de supermarkt. Ook de producten van speciaalzaken zoals de slager, de bakker, de toko, de groenteman en de visboer wil je altijd in huis hebben. Maar wat als je geen tijd hebt om je boodschappen te doen? Of misschien is jouw tijd kostbaar dat je liever van een lang weekend wilt genieten zonder tijd vrij te maken om langs verschillende winkels te gaan. Een probleem dat we allemaal wel herkennen en waar wij een oplossing voor hebben bedacht. En zo is ikdoeboodsgappen.nl ontstaan!

 

 

Efficiënt boodschappen doen?

Jij merkt het vast ook? Onze samenleving verandert, dus ook onze markt. Dat is een feit. Maar wat houdt dat precies in? Veel culturen, veel keukens en natuurlijk véél producten waar je heerlijke gerechten mee kunt maken! Dat betekent méér tijd om langs de verschillende speciaalzaken te gaan. Tijd is kostbaar. Daarom hebben wij een webshop waar je in één keer al je boodschappen kunt doen. Bij ons vind je niet alleen jouw alledaagse boodschappen, maar ook producten van speciaalzaken van over de hele wereld. Of het nu gaat om een pak melk, Surinaamse pindakaas of een bijzondere delicatesse, wij bieden alles onder één dak. Boodschappen uit alle streken bezorgen wij tot in jouw keuken!

 

 

#Hoedan?

Je vraagt je wellicht af hoe wij de kwaliteit van al die producten kunnen garanderen? Het antwoord daarop is heel eenvoudig. Wij halen onze artikelen rechtstreeks bij de groothandel en andere betrouwbare leveranciers met een grote voorraad. Zo kunnen we optimale kwaliteit en versheid garanderen. Bovendien stelt dit ons in staat lage prijzen te hanteren. Doe je boodschappen voortaan in onze webshop: vers, gemakkelijk én voordelig!

 

 

U bestelt, wij bezorgen!

Geen categorieën gevonden...